Tuesday, 15 April 2014

Big Bad Wolf 2014

Assalamualaikum..
 



last few weeks menjadi pemborong buku Berjaya dekat Big Bad Wolf Times Square, Penang..BBW start dari 20 hingga 30 March..budget saya rm100 tapi siTeddy kata banyak sangat tu..banyak sangat eh..last-last dia yang teruja gila masuk dalam tu..maklumlah buku landscape banyak jugak..saya lagilah sawan, buku masakan, English novel, macam-macamlah yang dirembat..
 
 
 
 
kalau ikutkan memang tak puas belek buku-buku yang ada..dahla ramai gila orang..buku murah-murah pulak tu..bayar rm95 tapi dapat 10 buku! berbaloi-baloi..
 
 
next week iaitu 29 March kalau takda apa-apa event memang kami pergi lagi..tapi it's my best friends' wedding..tak dapatla..event BBW kat KL lagi best..boleh beli borong terus..bayar saiz kotak, masukkan je sebanyak mana yang boleh..
 
 
kena tunggu next year pulakla jawabnya..
 

 

Friday, 11 April 2014

Perang

Assalamualaikum..

 
pabila suami isteri gaduh-gaduh manja